У рамках тижня авторської майстерності 10.02.2017 вчитель математики ЗОШ №4 Покровської міської ради Ткаченко О.С. провела майстер-клас з теми "Організація самоосвітньої діяльності учнів та управління цим процесом". Олена Станіславівна розкрила тему "У світі симетрії, гармонії та краси", познайомила учасників майстер-класу з елементами інноваційних технологій, а саме: кросенс, ментальні карти, проектна та дослідницька робота, впровадження національно-патріотичного виховання на уроках математики. Учасники із задоволенням приймали участь та виконували завдання. Майсер -клас пройшов на високому рівні.

... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: krmom14 | Дата: 14.02.2017

09 лютого 2017 року в рамках міської Авторської педагогічної майстерні в багатопрофільній гімназії для вчителів математики міста Покровська відбувся майстер – клас на тему «Інноваційна ігрова діяльність учнів при вивченні математики (3D мистецтво)», який провела вчитель математики Юрченко Тетяна Григорівна.

 В ході заняття були розглянуті питання  щодо використання в навчально-виховному процесі інноваційних ігрових технологій з метою формування математичної компетентності учнів та активізації пізнавальної діяльності.

          Вчителі ознайомились  з винаходами  у сучасному мистецтві: агамографами   -   творчими  роботами  та голограмами - рухомими об’ємними зображеннями у 3 D вимірі.

Була представлена яскрава  виставка учнівських робіт -  агамографів.

         В хо ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: krmom14 | Дата: 14.02.2017